woensdag 7 oktober 2015

genk week 3

Hallloooooo allemaal,Het waren geweldige weken, waar ik weinig tijd had voor mn blog. Hier een verhaaltje van deze week en wat fotos van vorige weken.
Alleen niet echt een week om veel over te vertellen. 
Hier een kort stukkie van mijn avonturen.
Donderdag hadden gingen we bij een vrouw in de tuin helpen. We gingen APPELSSS plukken, ze had 1 klein boompje en 1 grote. Met de kleine waren we zo klaar, maar de grote zijn we wel een uur mee bezig geweest. Het was leuk om weer eens als vroeger lekker in de boom te klimmen. Daarna moesten we nog allemaal kleine klusjes doen en na 5 uur werken, kregen we een overheerlijke maaltijd. Deze vrouw kon eeeecht goed koken! 
Vrijdag hadden we een afspraak in een klein dorpje buiten Genk en in die kleine dorpjes gebruiken ze een soort van taxibussen, omdat de grote bussen er niet konden komen. We moesten dus eerst een dik uur reizen naar de afspraak, waarna we er achter kwamen dat er niemand thuis was. De volgende taxibus kwam pas weer in 1,5 uur dus we gingen toen, maar teruglopen naar de het dorp waar wel een normale bus kwam. Dat was langer dan verwacht, maar het was een mooie tocht.
Zaterdag mochten we weer aan het werk! Dit keer om bij iemand te verhuizen en diegene had een huurhuis dus alles moest in de originele staat en moesten dus alle stenen uit de tuin. Het was een pittig sjouwwerk, maar zo had ik wel weer mn dagelijkse beweging gehad. 
Mijn e-mail tijd zit er alweer op tot volgende week!Geen opmerkingen:

Een reactie posten