dinsdag 2 augustus 2016

week 45-46

gooeedenavond,

Dit weekend kregen we weer de telefoontjes of we overgeplaatst zouden worden of niet en dat gebeurd dus weer met mij. Ik weet nog niet waar ik naar toe ga, maar dit wordt alweer mijn 4e gebied in 6 maanden, maar dat is goed. Zo zie ik wat meer van het gebied, maar het is ook weer gedag zeggen tegen nieuwe vrienden die je hebt gemaakt.

De week was weer super goed, het was warm, maar dat geldt ook voor Nederland hoorde ik. Het is hier de afgelopen 2 weken rond de 35 graden. Gelukkig is de luchtvochtigheid hier super laag, dus heb ik minder last van de warmte. 

Ik was helemaal vergeten te vertellen dat ik naar de nederlandse winkel hier in de buurt was geweest, maar dat was geen pretje. Het was super duur. Ik betaalde 2 dollar voor een iniminie zakje pepernoten, maar ze waren echt lekker.

Gisteren hadden we een super coole ervaring. Een paar weken terug hadden we een arabische vrouw ontmoet die geen engels praatte en onze hulp nodig had. Ze vertaalde door haar dochter, die zelf niet heel goed arabisch sprak. We waren dus een tijdje op zoek geweest naar een vertaler en die hadden we eindelijk gevonden. Dus gister gingen we met de vertaler naar de vrouw en konden we haar helpen. Ze was zo dankbaar!

Oke volgende week laat ik jullie weten waar ze me nu weer naar toe hebben overgeplaatst. 

Heb een super week.

liefs elder g 

Hallo vriendelijke vriendjes en vriendinnetjes!

Ik ben weer verhuisd, dit keer maar een paar blokken verder! Het appartement waar ik nu woon is een stukkie kleiner, maar het is goed! Er lagen een zooitje gewichten in dat appartement en een bankdrukbankje met stang, dus we vermaken ons prima in de ochtend. De rest van de dag zijn we buiten en dat is nog steeds flink zweten. Het is elke dag nog steeds rond de 35 graden.... Nog een maandje volhouden en dan koelt het hopelijk wat af. Ze zeggen dat de herfst hier heerlijk is.

Met de verhuizing kwam een nieuwe collega ook. Zijn naam is elder Potter uit Florida, weer een staat die ik van mijn lijstje kan strepen. Tot nu toe heb ik nog steeds alleen maar amerikanen gehad. Stelletje gekken.... haha. 

Deze week hebben we vooral het nieuwe gebied leren kennen, het was voor ons beide nieuw dus dat was leuk:) Het goede aan een nieuw gebied is dat er een zooitje nieuwe mensen zijn die je kan leren kennen dus dat was erg leuk.

Rond deze tijd zijn er veel mensen klaar met school en maken dan de keuze om ook op zending te gaan. Dit weekend waren er dus heel wat afscheidsfeestjes en wij waren ook naar 1 toe gegaan, het was erg gezellig en er was zoveel eten. De volgende dag vroegen ze ons te spreken in de kerk op de afscheidsdienst en er waren iets van 500 mensen, dat was dus best spannend. 

Dat is alles wat ik me kan herinneren van deze week, alles vliegt voorbij en daardoor vergeet ik veel. Sorry! 

Ik hou van jullie! 

liefs elder G

Geen opmerkingen:

Een reactie posten