dinsdag 9 februari 2016

week 20

Hallo allemaal,

Mijn eerste week buiten het Mtc zit er al weer op!!!! Vorige week dinsdag vroeg stapte ik op de bus en daarna op de trein naar mijn zendingsgebied:)

Dinsdag kregen we eerst een korte training waarna ik mijn nieuwe companion kreeg! Elder Williams uit Wyoming! Een hele goede zendeling! Hij is al 1,5 jaar op zending, dus iemand met veel ervaring.
Ik heb deze week al veel van hem geleerd. 

Mijn gebied is nu de mount olympus stake, normaal op zending dien je in een bepaald gebied, maar omdat de kerk hier zo groot is dien ik in 7 verschillende gebieden, maar die gebieden zijn klein wat oppervlakte betreft. Er zijn dus een heleboel mensen waarvan ik de naam van moet onthouden;p

In dit gebied is ongeveer 30% lid van de kerk en dat is weinig vergeleken met andere delen van Utah,bijna iedereen kent hier de kerk ook al dus het zendingswerk is soms erg moeilijk. Gelukkig zijn de mensen hier super aardig dus ik heb het heel erg naar mijn zin en de natuur is hier heel mooi!.

Gister was het mijn eerste zondag in dit gebied en het was druk!!!! We gingen naar 3 verschillende diensten, dus ik was van 9 tot 4 in de kerk en heb zoveel nieuwe mensen ontmoet! Aan het eind van de dag was ik iedereen dus ook alweer vergeten, omdat het te veel was haha:p maar dat komt wel goed. 

Deze week heb ik ook al heel wat mensen ontmoet met Nederlands bloed ik heb zelfs een beetje Nederlands met sommige kunnen praten haha.

Ik hoop dat jullie een geweldige week hebben.

Ik hou van jullie

liefs elder Groenveld

Elder Groendveld adres voor brieven:
Utah Salt Lake City East Mission/West Entrance
3487 South 1300 East
Salt Lake City, Utah 84106
voor degene die hem emailen. het verzoek is dit alleen op zondag avond of maandag ochtend te doen. Klaas heeft namelijk een tablet tot zijn beschikking die bedoelt is om hem te helpen bij het zendingswerk. hier zit ook internet op en hij kan dus zien wanneer er een mailtje is en mag hem alleen op maandag lezen. dus om hem niet in de verleiding te laten komen gelieve hem op zondag avond of maandag ochtend te mailen en niet op andere dagen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten