maandag 9 november 2015

de afgelopen drie weken.

hoi hoi hier de avonturen van de afgelopen 3 weken


week 6
Mijn eerste transfer zit er op (6 weken), het was een geweldige tijd. Zoals jullie al weten mag ik nog een paar weken extra in het mooie BelgiĆ« blijven en dat vind ik niet heel erg ik vermaak me hier wel. Deze week kreeg ik de nieuwe datum dat ik naar de VS ga (als ik mijn visum heb) en dat is 1 December. 
afgelopen week met de zone gevoetbald en natuurlijk gewonnen. later in de week  waren we bij een gezin in Hasselt en de kinderen daar wilde met ons voetballen, daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Het probleem was dat we wel onze nette kleren aan hadden en dat het net geregend had. Na 5 minuten maakte ik dus een echt klaas actie en ging vol onderuit in de modder. Vandaag dus maar even langs de stomerij..... Sorry mam ik leer het nooit.
Zaterdag gingen we weer helpen bij de vrouw die nu nog stseeds aan het verhuizen is. Haar huis moet in de originele staat en daar waren we dus nog steeds mee bezig. We hebben een heerlijk een tuinhuisje kunnen slopen (slopen houden we wel van) en ook nog een paar boompjes uit de grond gehaald.
Dat was hem weer voor deze week.
Ik hou van jullie en heb een geweldige week.

week 7
Deze week was een goede week! Ik was jaaaarigggggggggggg:) ondanks dat verjaardagen raar zijn op een zending heb ik me wel jarig gevoeld:) Mijn collega's, leden van de gemeente Genk en mensen die me kaartjes,pakketjes en emailtjes hadden gestuurd hebben me echt jarig laten voelen.
De dag van mijn verjaardag gingen we verhuizen in Leuven, we waren daar met ongeveer 10 zendelingen en dat maakte het erg leuk. Daar hebben we lekker een taartje gegeten en hebben ze voor me gezongen:) Het was een leuke dag. De 2 dagen daarna hebben we ook nog verhuisd dus het was een best zware week, maar een hele goede. 
Gister gingen we bij een lid thuis pompoenen snijden en American Pancakes eten:) de mooie creaties staan in het andere bericht, we hadden maar 1 pompoen (degene van een paar weken terug) dus we konden alle 3 een stukje van de pompoen uit snijden. 
Ik hou van jullie,

week 8
Het was weer een goede week! Ik heb het eerste nieuws van mijn visum gehad! Er komt een pakketje deze kant op met nieuws dus ik ben benieuwd wat er in zit. Ik blijf nog steeds hopen dat ik aan het eind van de maand weg kan:) 
Gisteren hadden we transfercalls, we kregen dus te horen of mijn collega's en ik samen bleven of dat er iemand naar een andere stad zou gaan. We blijven nog steeds samen.
Hier wat verhaaltjes van de afgelopen week.
'De dronken man'

Op een avond toen we naar huis liepen werden we nageroepen door 2 mannen. We stopten en ze kwamen naar ons toe. Een van de twee hadden we een paar weken daar voor ontmoet en het was een heel verschil met een paar weken geleden. Een paar weken geleden was hij vol van geloof en nu was hij stomdronken en vroeg om onze hulp. Hij deed een beetje raar, hij wilde met ons bidden dus dat deden we toen maar. Toen ging hij weer verder dronken op pad, ik hoop dat het goed gaat met hem.
'splits'
Deze week kwam een vriend uit Antwerpen mee om langs de deuren te gaan. Hij is 2 jaar naar Frankrijk/Zwitserland op zending geweest, dus ik heb een hoop van hem kunnen leren en het was een leuke dag. Bedankt Michael.

Dit was het weer voor deze week.
Ik hoop dat jullie een geweldige week hebben
ik hou van jullie

liefs elder Groenveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten