woensdag 25 november 2015

Week 10‏

Hallo allemaal,

Het was een aparte week deze week. Ik weet niet hoe het is in Nederland na de aanslagen, maar de spanning is hier best hoog. Ik maak me er niet druk over, maar op straat zie je het wel. Vooral in de grote steden. Gister kregen we een bericht van onze president, dat we niet meer naar de grote steden kunnen reizen, dat we niet meer met grote groepen zendelingen samen mogen komen, dat we niet naar toeristische plekken kunnen gaan en dat we van plekken waar veel beveiliging is weg moeten blijven. Best wel streng dus.

Voor vandaag stond er eigenlijk een Turkeybowl (een dag american football met de zone) op het programma, maar dat ging dus niet door:( Het vervelende is dat je als zendeling niet zo veel mee krijgt van het nieuws en ik dus niet precies weet wat er gebeurd. Ik hoorde pas net van de lockdown is Brussel. Maar goed we blijven lekker positief:)

Deze week begon leuk met dinsdag een zone conferentie, hier komen alle zendelingen uit het gebied samen en krijgen we lessen. Ja dinsdag kon het nog wel. Het leukste aan die dag was dat we onze post kregen van het zendingskantoor:) Iedereen heel erg bedankt voor de cadeautjes en de leuke kaartjes nog voor mijn verjaardag ik voelde me voor de 2e keer jarig:)

Ohjaaaa visum nieuws, ik heb 1 december een afspraak bij het consulaat voor mijn visum. Ik kom dus naar AMSTERDAM WOEEEH. Ik ga zo nog even bellen voor een mogelijkheid voor een eerdere afspraak er is dus een kans dat ik toch nog dir jaar naar Amerika ga, maargoed jullie horen daar later meer over.

Tijd is weer om, ik hoop dat julllie allemaal een geweldige week hebben
Liefs elder Groenveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten